Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az álmodozó embert könnyen rabul ejtik a színek, mint üzekedő kant a szélben szikrázó feromonok.

Nincs ezzel baj, belénk van kódolva talán. Csak hát küzdeni épp ezért nehéz ellene – mi is megpróbáltuk a Beyond Sossusvlei Desert Lodge égig érő végtelen udvarával, de a harcot gyorsan feladtuk. A hotel az egyetlen afrikai csillagvizsgáló mellett található,

de egy naplementét is el tudnánk itt viselni, amint a közelben meghúzódó hegyek festékbe mártott ecsetekként ékeskednek a horizonton. A hotelben tíz lakosztály található, a megtervezésük során az egyik fő mottó a fenntartható fejlődésben rejlő lehetőségek kiaknázása volt, persze úgy, hogy közben a vendég is azt érezze, amit a földrajzból elhasalt átlag valóságshow-hős, hogy bizony körülötte forognak a csillagok.

A 130 négyzetméteres szobákat szinte teljesen üvegbe csomagolták, hogy még jobban gyönyörködhessenek a sivatagi tájban. A lakosztályokhoz természetesen dekorált helyi bútorzat, magánveranda, medence, tűzhely és kültéri zuhanyzó tartozik, továbbá a vendégek quaddal vagy e-bike-kal közlekedhetnek, de akár egy hőlégballon-szafarin is rész vehetnek. Jól hangzik. Az üdülőhely október 16-án nyílik.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.