Nem csak a városban kell figyelni arra, hogy mi van a lábadon, a strandon is vannak íratlan szabályok. Papucsmustra jön öt olyan darabbal, amivel nem lőhetsz mellé.

Nike Solay flip-flop

7.990 Forint

A flip-flopok iránt nem rajong minden ember, srandra azonban teljesen oké és még kényelmes is, ami nem utolsó faktor. Városban inkább mellőzd, de a vízparton nagyon praktikus – például ez a nedvesen is jól tapadó, fekete, egyszerű és nem sok bevállalást igénylő Nike darab, amihez a Playersroom-ban már 7,990 forintért hozzájuthatsz.

Dorkó flip-flop

7.990 Forint

Ismét egy flip-flop, de stílusban teljesen más. Abban különbözik az előbbitől, hogy a parafa színű talp miatt egyáltalán nem kelti szimpla gumipapucs hatását, valamint vitorlás-pozitív színvilágával sokkal vagányabb, akár városban is hordható darab, de strandra vagy vízpartra az igazán tuti választás. Szintén Playersroom, szintén 7,990 forint.

Adidas papucs

10.990 Forint

Sportos férfiak állandó darabja, gyerekkoruktól kezdve. Az Adidas Originals Adilette nem csak az edzőteremben vagy az uszodában jóbarátod, hanem a strandon is teljesen korrekt. Plusz jó hír, hogy évről-évre egyre több színben jelenik meg (pl.: kék-fehér), de az örök klasszikus természetesen a fekete-fehér csíkos verzió. Ha tetszik, akkor erre parancsolj: Playersroom, 10,990 forint.

Emporio Armani papucs

19.990 Forint

Egy úr a strandon is úr – csak kicsit lazábban. Ezzel az Emporio Armani poliészter papuccsal még a velencei strandon is úgy tudod kikérni a hekket meg a tejfölös lángost, mintha Monacóban rendelnél egy old fashioned koktélt a Monte Carlo kaszinóban. Menőfaktora mellett a talpa kifejezetten kényelmes, a színt pedig te választhatod a piros vagy a kék közül. 19,990 forintért szolgálja a strandos villantós csajozásokat, ha bezsákolod a Playersroomban.

Calvin Klein Viggo papucs

18.990 Forint

Végezetül pedig jöjjön egy szolidan vetítős darab a CK-tól. A felül vászon, talpban gumi Calvin Klein papucsnak pazarul áll a tengerparti fehér homok, de egyébként vigyázz rá, mert a vászonrész hamar koszolódik – és ragyogó fehéren az igazán vagány (de feketében is elérhető, ha nagyon nem akarsz ezzel bajlódni). Nagyon pompa darab, te lehetsz vele a strandok Gatsby-je, ha beszerzed az Office Shoes-nál 18,990 forintért.

Ezek voltak a mi kedvenceink, már csak egy kitartóbban napsütéses nyár kell, amihez felvehetjük. Úgyhogy amint ez is eljön, papucsra fel, aztán irány a part!

És ezt olvastad már?
Ez a babakék óra valószínűleg minden listaár-piaci ár rekordot meg fog dönteni a jövőben