Egy Las Vegas-i cég gondolt egyet, és meghirdette a történelem legdrágább jógaóráit. A heli-jógáért 3500 dollárt, azaz több mint 1 millió forintot fizetnek a lelkes ászana-gyakorlók.

Tény, ha valaki Vegas-ba látogat, az már valószínűleg nem sajnálja a pénzt néhány nemmindennapi élményre. Főleg, ha előző este jöttek a lapok a kaszinóban...
Talán erre alapozott a Maverick Helicopters is, amikor megalkotta a világ első heli-jógáját.

 
  

A név onnan jött, hogy a résztvevőket helikopterrel szállítják a jógaóra helyszínére, ami itt történetesen a Valley of Fire State Park legmagasabb pontja. Ez a rész helikopteren kívül mással meg sem közelíthető, nyilván ezért is unikális.

A helyszínválasztásra is jó oka volt a szervezőknek: itt nincs semmi, ami megzavarhatná a jógázók koncentrációját.
A jógaórákat képzett oktató vezeti, mindössze 75 percesek, és maximum 6-an vehetnek rajta részt.

Minden egyes órán Lululemon jógamatracot és fejhallgatót kapnak a résztvevők, amin jógához és meditációhoz válogatott zenéket hallgathatnak a gyakorlás alatt.

"Egyensúly, fegyelem, fókusz, elszántság és lelkierő." - ezt ígérik a jógaórák.

Az egyik legkülönlegesebb az órában valószínűleg mégis a látvány, amivel aligha lehet betelni 75 perc alatt.

Ha azt hitted, hogy itt is ugyanolyan a napüdvözlet, mint egy mezei jógaórán, tévedsz: az órák végén Champagne-nyal koccintanak, mert a pia minden bizonnyal része az egészséges jógi-életmódnak.

A vendégek ezután felfedezhetik a környéket is, mielőtt visszatértnek Las Vegasba.

Habár biztos nagy élmény, és a helyszín is csodaszép, kíváncsiak lennénk, kik azok az elvetemültek, akik kipróbálják az alsóhangon 1 milliós programot.

(via Insider)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon