Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig talán úgy gondoltad, hogy semmi értelme megvenni a legjobb minőségű sportruházati cikkeket, hiszen egy szakadt atlétában is ugyanolyan hatékonyan lehet edzeni. Lehet, hogy ez mégsem egészen így van?

Az igazság az, hogy - mint megannyi dolog az életben - ez is fejben dől el. Nyilván nem attól leszel sikeresebb sportoló, hogy drágább felszerelésben jelensz meg a pályán vagy épp a konditeremben, attól viszont igenis javulhat a teljesítményed, ha a csúcsminőségű cuccoknak köszönhetően jobban érzed magad, könnyebben szellemülsz át, egyszóval profibbá válik a mentalitásod.

Tulajdonképpen arról van szó, hogy

Ezt a jelenséget egyébként már egy kutatással is igazolták. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy néhány márkás termék beszerzése nem egyszerű pénzkidobás, hiszen jó eséllyel képes egy löketnyi önbizalmat adni neked, az pedig mindig jól jön edzés közben.

- magyarázta Andy Lane, sportpszichológus.

Ez úgy is működhet, ha olyan cuccokat szerzel be magadnak, mint amilyenben a kedvenc sportolód is nyomja. Dwayne Johnson például elég sokakat képes inspirálni, valószínűleg neked is jobban menne az edzés, ha olyan szerkóban nyomhatnád, mint ő. Egyet azonban nem szabad elfelejteni: ez mind fejben dől el.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.