Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Nike Air Max 720-ről már az elmúlt hónapokban is olvashattunk, hiszen az amerikai sportszergyártó legújabb sneakerének megjelenési ideje 2019. február elejére volt datálva, ezúttal azonban egy, pontosabban két újabb színváltozattal is megismerkedhettünk.

A Nike Air Max 720 „Northern Lights” nevéből adódóan az északi fény színeiben fog pompázni. Ugye a sarki fény – amely lehet északi is (aurora borealis) és déli is (aurora australis) – úgy jön létre, hogy részecskék ütköznek a légkör atomjaival, ionizálják azokat, a gerjesztett atomok pedig visszatérnek alapállapotukba, közben pedig (adott színű) fényt bocsátanak ki, amely függ az ütközés magasságától, és a benne résztvevő atomoktól és molekuláktól is.

A sarki fény csodálatos jelenségét megelevenítő Air Max 720 így két színkombinációban érkezik, a nőké kissé világosabb, zöldebb, a férfiaké pedig egy ibolya alapszínű, de kékes-zöldes elemeket is tartalmazó sneaker lesz.

Egy ilyen csukával már könnyebben ki lehet húzni a következő skandináviai nyaralásig vagy telelésig, hogy élőben is megtekinthessük a páratlan természeti jelenséget. Mint már írtuk, a cipő február elsején jelenik meg, hozzánk egy kis késéssel fog eljutni, de addig is érdemes a hazai boltokat sasolni.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.