Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fekete hullámlemez. Fehér borítású fenyőfalak és mennyezetek. Mindenfelé ablakok. Íme a lakókocsi, amelybe maga Batman is beköltözne.

Sportos, dinamikus, elegáns, modern dizájnú, a megjelenése továbbá tekintélyt parancsoló: mintha csak egy fekete szörny gurulna át a sivatagon. Egyébként korántsem egy átlagos kempingezőnek tervezték, mert van benne egy teljes konyha, tároló, kád, illetve zuhanyzó, matt fekete csaptelepek és kárpit, valamint egy egy szobával, amelyben hatan is elférnek. A lakókocsiban akár hosszú távon is ellébecolhat valaki, bár sokkal ideálisabb nyári kalandeszköznek. A járgányt egyébként 139 ezer dollárért, azaz nagyjából 37 millió forintért lehet megvásárolni.

Azért ez sem rossz:

Lakható szobor egy orosz erdőben - Elkészült Zaha Hadid utolsó varázslata - Roadster

Ez az egyetlen magánlakás, amit Zaha Hadid tervezett. 140 millió dollárba került, félig a földbe süllyesztették, és elképesztően néz ki. Az iraki származású Zaha Hadid évtizedeken át elkápráztatta a világot a feltűnő, környezetükből kitűnő épületekkel, amelyek legalább annyira természeti tüneményeknek tűntek, mint emberi alkotásoknak.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.