Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, tudjuk, hogy jelenleg eléggé magasak az ingatlanárak, de azért ez mégiscsak egy kicsit túlárazottnak tűnik.

Aki mostanában akar lakást, házat vagy telket venni, az nyilván tisztában van vele, hogy drága mulatság lesz. Persze ki tudja, hogy az árak emelkedése még meddig tart? Egy biztos; nemcsak mifelénk kérnek húzós összegeket az ingatlanokért, hanem Los Angelesben is. A csúcsot jelenleg ez a telek tartja, méghozzá

A teljes terület nagyjából 64 hektárnyi területet foglal magába, tehát simán elég ahhoz, hogy a jövőbeli vásárló felépítse itt a saját birodalmát. A birtokot természetesen egy privát úton lehet majd megközelíteni (egy masszív biztonsági kaput már felhúztak), ami szerpentinszerűen öleli körbe a hegyet, amelynek csúcsáról természetesen páratlan kilátás nyílik a városra. Egészen elképesztő ez a környék.

Ezt az 1 milliárd dolláros árat egyébként nehéz összevetni bármivel is. Itt írtunk tavaly egy 100 millió dolláros Beverly Hills-i ingatlanról. Hát, mi azzal is meg lennénk elégedve. Jelenleg egyébként egy 500 milliós kastély (The One) a legdrágább ingatlan a belvárosban, de még az is messze van ennek a teleknek az árától.

Nyilván jócskán felfelé nyomja az értékét, hogy közel van a belvároshoz, mégis egészen elszeparált és kíváncsiskodóktól, leskelődő fotósoktól teljesen mentes. Abszolút ideális lehet valakinek, aki hatásos belépővel akar berobbanni a Los Angeles-i közéletbe.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.