Azt nem tudjuk, mi vár ránk a halál után, csak azt, hogy az utolsó perceinket el tudnánk itt tölteni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Ranuanjärvi-tó partján fekszik ez a Finnországban felépített 21. századi iglu. Vagyis fekszenek, mert van belőlük több is.

A szobák üvegkupola alakú épületekben húzódnak meg, melyekben konyhasarok és franciaágy is található. Nagy nyüzsgés és hatalmas tér nem fogad itt, de pont ez a lényeg: a tó partján az északi sarkvidék nyugalma és káprázatos színvilága vesz mindent az uralma alá. Nézd csak meg ezeket a képeket, és mondd azt, hogy nem tudnád egy ilyen helyen elképzelni életed utolsó éveid, amikor már kicsit megpihennél.

Valami eszméletlenül fest:

Mellesleg az iglu mellett található közvetlenül a fürdőszoba és szauna is, hogy a kényelemből is jusson azért. A melegebb hónapokban pedig akár jegesmedvékkel is találkozhatsz, vagy kenuval nekivághatsz felfedezni a tavat, de más sarkvidéki szafarikra is lehetőséged nyílik – legyen szó motoros, huskys vagy rénszarvas változatról. Ennél tökéletesebb elvonulást és megpihenést hirtelen el sem tudunk képzelni.

Éjszaka, lefekvés előtt pedig ezt látod magad előtt:

Ezt pedig reggel, miután kinyitod a szemed:

Ez is érdekelhet:

Egyszerre idézi majd a múltat és a jövőt Tokió újranyitó kultikus szállodája - Roadster

A hatvanas évek egyik ikonikus japán hotelje hamarosan újra a felkelő nap országának topszállodái között találhatja magát. A Hotel Okura nagy visszatérését 2019 szeptemberére tervezik. Kisebb-nagyobb fölháborodást keltett Japánban a felújítás helyett végül lerombolt és újrahúzott kultikus tokiói hotel esete.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.