A gigabunyó után Floyd Mayweather összkeresete átlépheti az egymilliárd dollárt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Forbes szerint a legendás bokszoló az augusztus végi összecsapást követően átlépheti ezt a hihetetlen mérföldkövet.

Az már valószínűleg mindenkinek a könyökén jön ki, hogy augusztus 26-án ringbe lép a két évvel ezelőtt visszavonult Mayweather, hogy megmérkőzzön az ír ketrecharcossal, Conor McGregorral. Nyilván azzal is tisztában van mindenki, hogy mindezért busásan meg kell őt fizetni. Korábban ő maga is lenyilatkozta, hogy csak szabad szemmel is jól látható összegért cserébe hajlandó elgondolkodni a visszatérésen. Nem véletlenül érdemelte ki a "Money" becenevet egy évtizeddel ezelőtt.

Ami az egymilliárd dolláros álomhatárt illeti, csupán néhány egészen kivételes sportoló volt képes átlépni. Ebbe az elitbe tartozik Michael Jordan és Tiger Woods, ám ide vehetjük Michael Schumachert is, ha számításba vesszük az inflációt. Na, hozzájuk csatlakozhat hamarosan Mayweather.

A veretlen bokszlegenda már a Pacquiao elleni meccsével is óriásit kaszált. Anno azt a meccset is az évszázad bunyójaként emlegették, ám végül elég unalmas meccs lett belőle. A lényeg persze az, hogy a végén Mayweather győzött és nagyjából 250 millió dollár ütötte a markát. Idén augusztusban még ennél is többet kaphat, és - mivel már eddig is összekeresett 750 millát - ezzel át is lépheti ezt a bizonyos egymilliárdos határt. Arra pedig már gondolni sem merünk, hogy mennyit fizetnének neki, ha esetleg benne lenne majd egy visszavágóban az oktagonban...

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.