Ha szeretsz utazni és bírod a whiskyt, ez lehet álmaid állása
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Grant's elég érdekes felvételi eljárást alkalmaz annak érdekében, hogy végül megtalálja a legalkalmasabb értékesítési nagykövetet.

A kezdeti interjúk után 3 pályázót elküldenek majd a világ legkülönbözőbb pontjaira, hogy ott promózzák a Grant's Whiskyt. Októberben válik esedékessé a projekt, amikor is az egyik jelölt Lengyelországba, Izraelbe és Indiába, a másik Dél-Afrikába, Skandináviába és Kolumbiába, míg a harmadik pályázó Oroszországba, Tajvanba és Franciaországba utazhat, hogy ott rendezvényeket szervezzen és persze rengeteget igyon.

A helyszínen az lesz a jelöltek feladata, hogy városról városra járva népszerűsítsék a Grant's termékeit. Ezek alapján ennek a munkakörnek két hátulütője lehet; az egyik a jetlag, a másik pedig a másnaposság. Pályázni tehát csakis akkor érdemes, ha imádsz utazni és bírod a whiskyt.

Charred Sandalwood Whisky - Grant's Whisky, Antica Formula and Charred Sandalwood Bitters. #grantsinterview #grantswhiskey #grants

dots not feathers. (@poetically_negative) által megosztott bejegyzés,

Elsőként 3 összetevőből kell készítened egy italt (persze az egyik alapanyag legyen a Grant's whiskyje), majd a róla készített képet fel kell tolnod Instára a következő hashtaggel: #GrantsInterview

Ezek közül választanak majd ki 250 embert, akinek küldenek jelentkezési lapot. Ezután leszűkítik a választékot 20 lelkes pályázóra, akiket két napra vendégül látnak egy előkelő hotelben, illetve az eredeti Grant's szeszfőzdében. Közülük kerül ki a 3 szerencsés, aki elutazhat a különböző országokba whiskyt szürcsölni, míg végül csak a legjobb marad, aki hivatalosan is a márka globális italnagykövete lesz. Elég jól hangzik!

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.