Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Alapszabály, hogy egy igazán kiváló nyaraló egy pazar medence nélkül mit sem ér, szerencsére ezt a Villa on the Rocks tervezője, Rudy Ricciotti is jól tudta.

A dél-franciaországi villának ugyanis egy közel 28 méter hosszú medencéje van – ez akár egy rövidpályás úszóversenyhez is elmenne –, ugyanakkor az udvarról nézve az egész úgy fest, mint egy óriási, zöldben úszó akvárium. De ne menjünk el az enteriőr mellett sem, amely szintén lenyűgözi az embert. Kiválóan megtalálták ugyanis az összhangot a szürke (falfestés, cementpadló, konyhabútorok) és a színes berendezés (a nappali tűzvörös ülőgarnitúrái vagy a vörös konyhagépek) között; a fa, kő és üveg „triumvirátusa” pedig pedig pazar letisztultságot eredményez a házban. Az Airbnb-lakást bármikor kibérelheted, itt tudsz róla több infót gyűjteni.

Ez is érdekelhet:

New Yorktól Szöulig hódít a magyar beton­manufaktúra - Roadster

Bútor és áttört girih-mintázat is készülhet ma már betonból, ahogy az anyag innovatív felhasználását a zászlajára tűző Ivanka bebizonyította. Kiválasztottuk az öt legjobbat a világszerte ismert szentendrei cég munkáiból. Belsőépítészeti megoldások, köztéri bútorok, homlokzati rendszerek - a tizenöt éve indult Ivanka manufaktúra folyamatos innovációval újabb és újabb szintre emeli az anyag alkalmazását.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.