Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt már ugye tudjuk, milyen az, ha egy Levi's és az Air Jordan összedugja a fejét, hogy egy különleges cipővel örvendeztesse meg a világot. De szerencsére az ötleteknek ritkán lehet határt szabni.

Mert ugye régi aranyszabály, hogy egy Levi's farmerdzsekit csakis akkor szabad elemeire szaggatni, ha aztán az összevarrt és -ragasztott szövetdarabokból valami sokkal markánsabbat és kifinomultabbat tudunk összehozni.

A Levi's x Air Jordan 4-et ugye megismerhettük már a klasszikus farmerárnyalatban, ezúttal viszont újabb két színben érkezik: sötétszürkében, illetve fehérben – mindkét csuka esetében ezúttal is ott maradtak a barnanarancs felületek, rajta az Air Jordan emblematikus logójával.

A boltokba hivatalosan június 30-án érkezik, és 225 dollárért, azaz nagyjából 62 ezer forintért vásárolhatjuk meg – egyelőre a Levi's San Franciscó-i és New York-i üzleteiben. Reméljük, hamarosan a webshopra is felkerül.

Ez is érdekelhet:

Minden férfinak magára kell vennie egy kis Michael Kors-életérzést - Roadster

Amikor Michael Kors-terméket viselünk, legyen az napszemüveg, óra, ékszer, vagy ruha, valahogy mindig a középpontba kerülünk. Visszafogottabb, letisztult darabjai csak úgy sugározzák magukból az eleganciát, nagyban hozzájárulnak a tökéleteshez közelítő megjelenéshez. A Time Magazin által 2013-ban az év emberének választott divattervező a forró évszak elejére időzítette nyári férfikollekciójának piacra dobását.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.