Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A kifinomult, hagyományos óragyártás kedvelői számára a "luxus okosóra" kategóriája abszolút értelmezhetetlen fogalom. Ám mégis, a kissé túlhájpolt aktivitásmérők között fel-feltűnik néhány igazi gyöngyszem.

A luxus okosóra nem feltétlenül egy aranyba öntött Apple Watch, vannak ugyanis olyan svájci márkák, amelyek zseniálisan tudják ötvözni a tradíciókat a modernitással. Nézzünk hát erre néhány jó példát!

Alpina Horological Smartwatch

Első ránézésre csak egy hagyományos, sportos, svájci karóra, ám valójában egy Androidhoz és iOS-hez is kapcsolódni képes okosság, finom bőrszíjjal felszerelve. Női és férfi változatban is kapható.

Breitling Exospace B55 Connected

Ez a fantasztikus Breitling kimondottan pilótáknak készült. Saját okostelefon applikációja van, amivel szinkronban működik. A maga 2.5 millió forintos árával nem nevezhető éppen olcsóságnak.

De Grisogono Samsung Gear S2

Egy igazi, limitált kiadású különlegesség, 18 karátos aranyból, fekete gyémánttal díszítve. Hát valahogy így kell feltuningolni egy Samsung okosórát. Az ára nagyjából 4.5 millió forint.

Frederique Constant Horological Smartwatch

Az egyik legelső luxusmárka volt, amelyik reagált az okosóra-őrületre. Az "analóg stílussal és digitális lélekkel" megáldott karóra ára 280 ezer forint körül van.

TAG Heuer Connected

Talán a legszebb mind közül ez az Android-kompatibilis modell, amely a TAG Heuer, az Intel és a Google közreműködésével jött létre. Te melyiket választanád?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.