Vészesen közeleg a karácsony, és plusz nehezítő tényező, ha a tinderes álomnő még csak most akadt horogra. Nem ismered még annyira, hogy tudd, mit szeretne? Erre is van megoldás, ahhoz mérten, eddig mennyi randitok volt.

Kezdd lazán, nem kell, hogy egyből méregdrága gyűrűt vegyél…

Az első randin túl

Menjetek el egy laza iszogatásra, az minden feszültséget felold. Ráadásul egy randi után nem lehet abból sem hiszti, ha az ajándéka az, hogy meghívtad egy körre. Kifizeted a számlát, és rákacsintasz, hogy boldog karácsonyt. Ha nem a 4-es 6-osba viszed, tudni fogja, milyen nagylelkű vagy. Válaszd mondjuk a Gozsdu Udvart, ha Pesten van a randi.

A második randin túl

Ugyanilyen jó megoldás lehet (sőt még jobb), ha vacsorázni viszed. Ez már magasabb szint, mint az iszogatás, a forgatókönyv viszont ugyanaz. Hívd meg a végén, és közben mondd ki a bűvös szavakat: boldog karácsonyt! Ajánlatunk (szintén budapestieknek) a Costes, csak időben foglalj asztalt, nehogy a végén a Mekiben kössetek ki...

A harmadik randin túl

Eddig szuper a csaj, és biztos vagy benne, hogy a harmadik randi után már bármi történhet? Vegyél egy csokor virágot, és lepd meg az otthonánál! Arra vigyázz, ne legyen csóró kóró feelingje, ne úgy nézzen ki, mintha anyukád kertjéből szedted volna. A Viragneked.hu-nál rengeteg féle csokor közül választhatsz.

A negyedik randin túl

Vidd el egy hangulatos karácsonyi vásárba, ahol ehettek, ihattok, ráadásul vehetsz neki egy túlértékelt hógömböt is, hogy lássa mi a helyzet!

Az ötödik randin túl

Szóval az első néhány randin túl vagytok, szóval reméljük, már azt is tudod, hol dolgozik. Könnyen lehetsz a munkahelyén az a rendes csávó, aki hatalmas adag édességet rendel neki, ami a kollégáinak is elég lesz. Ezek után biztos lehetsz benne, hogy mindenki a te pártodon fog állni, és senki nem beszél majd ellened véletlenül sem. A Donut Libraryben nem lehet csalódni az ünnepek alatt sem.

No hát akkor induljon a karácsonyi randikommandó!

És ezt olvastad már?
Egy nap talán a Balenciaga lesz a modern idők Bastille-ja