Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

New York lakói sokan egy pár négyzetméteres kis lakásban kénytelenek meghúzni magukat. Nos, aki ennek az ingatlannak lesz a büszke új tulajdonosa, azzal ilyesmi sohasem fordulhat elő.

És most még akár te is lecsaphatsz rá, hiszen eladó mind az ezer négyzetmétere. Egészen felfoghatatlanul hangzik, ám a hétemeletes villában 5 háló és 11 fürdőszoba található.

A főképpen szürke és barna árnyalatokban pompázó kúriát Swarovski kristályokkal és egy csillagokat formázó csillárral tették még feltűnőbbé és elegánsabbá. A hatalmas nappalit egy modern kandalló és a padlótól a plafonig nyújtózó ablakok, valamint egy jókora, üvegfalú terasz teszi tökéletessé. A kilátás pedig értelemszerűen lenyűgöző lehet a városra, amely ugyebár sosem alszik.

A konyha is baromi tágas persze. Nem is lenne elég hozzá egy hűtő és egy sütő, ezért mindenből rögtön kettő is található. Na meg persze egy hőmérséklet-vezérelt borospince, ahol 400 jóféle palackot lehet tárolni stílusosan.

A pinceszinten található a hangszigetelt mozi, ahol akár a 3D-s vetítést is lehet nyomatni. Ha pedig a filmeket meguntad, további szórakozási lehetőségeket nyújt a medence, a szauna és a fitneszterem.

Az álomotthon - ami némi kis felár ellenében bútorozottan is megvásárolható - ára 36.8 millió dollár vagyis kis híján 11 milliárd forint.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.