A Senturion nevű cég szívesen odanyúl a szülők pénzét minél feleslegesebb marhaságokra elszórni vágyó milliárdosgyerekek hóna alá.

Hiszen mit is lehetne még venni, amikor az ember már a Bugatti Chironja aranyszínű fényezésére is elköltött pár milliót? Az angol Senturion tudja a választ:

karkötőnek álcázott indítókulcsot hetvenmillió forintnak megfelelő angol fontért.

Ami ráadásul azonnal emel legalább 4-5 pontértéket a gazdag csávó badass-imidzsén. Nem viccelünk. Ennyire súlyos a helyzet:

A karkötő alapára amúgy nem annyira vészes, csak 15 850 fontba, azaz közel hatmillió forintba kerül. Ez még a hülyének is megéri, de nem lehet annyira sóher a vásárló, hogy nem megy feljebb az árban az igazi ínyencségekért.

A csúcsmodell már bő 200 ezer fontba fáj, na de ennél nem is szúrják ki a szemünket egyszerű nemesfémekkel, ugyanis ezt már egy majdnem ötmillió éves meteorit kőzetét felhasználva rakták össze. Van benne persze mezei titánium és gyémánt is, a pánt pedig krokodil- vagy struccbőrből készül, hogy ne csak a világűrt, hanem a Föld nevű bolygót is meg tudja erőszakolni a büszke tulajdonos.

Annyi baj van csak ezzel, hogy amúgy a karkötő önmagában szimplán csak hülyén néz ki...

...így sajnos muszáj leszel lépten-nyomon elmondani mindenkinek, hogy a csuklódon fityegő izé miből van, és mennyibe kerül. Azt is megjegyezheted, hogy ilyen van a brunei szultánnak meg a monacói hercegnek is. Ne nézzenek már hülyének, ugye!

A karkötő egyébként természetesen csak a legdrágább autókkal kompatibilis. A kockaladát nem nyitja, ellenben a Bentley-dbe, a Ferraridba, a Rolls Royce-odba, a McLarenedbe, az Aston Martinodba, a Lamborghinidbe és a Porschédba úgy szállhatsz be ezzel, mint aki már tényleg nem tud a pénzével mit kezdeni.

Rajság kimaxolva, mehet a fotó az Instára!

(via)

És ezt olvastad már?
Minden karácsonyi csúnyapulcsi elbújhat a Microsoft aknakeresős csúnyapulcsija mögött