Claire Marie egy walesi művész, aki jelenleg az ausztráliai Perth-ben él. Mindig is érdekelte a festészet, az utóbbi 5 évben pedig komolyan bele is vetette magát a hobbijába, hogy kézzel készített cipőket dobjon össze.

Jelenleg megrendelésre dolgozik, legutóbb pedig azt a feladatot kapta egy szülőpárostól, hogy a 9 éves horrorrajongó kislányuknak dobjon össze néhány pazar csukát. Így került rá Chucky és Annabell, na meg az It (Az) és a Saw (Fűrész) bohóca az elnyűhetetlen, de amúgy kissé uncsi teniszcipőkre, és bizony a hidegrázós karakterek nem kicsit feldobták őket. Az mondjuk viszont egy más kérdés, hogy egy 9 éves kislányra mennyire van építő hatással, ha ilyen filmeket néz, cipőket hord. Persze mi szívesen csapatnánk bennük, nagyon ütősek lettek:

 

Ha ez tetszett, ez is érdekelhet:

Így lehetünk olyan stílusosak a nyáron, mintha a filmvászonról léptünk volna le - Roadster

A Drake's-t 1977-ben alapították a londoni East Enden. Már akkor magas minőségű sálakat és kendőket készítettek high end divatbutikoknak és szabóságoknak, majd a portfólióba bekerültek a nyakkendők és díszzsebkendők is. Az alapító Michael Drake-től 2010-ben vette át vállalkozás irányítását Michael Hill és Mark Cho.

(via)

És ezt olvastad már?
A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle