Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tényleg nem akarunk belepofázni, hogy ki mire költse a pénzét, de aki ezért hajlandó ennyit fizetni, az végleg elveszítette a kapcsolatot a valósággal.

A Louis Vuitton és a Supreme márkák kollaborációjában összerakott utazóládáért ugyanis tényleg 68.500 amerikai dollárt kérnek el, ami már önmagában arcpirító, főleg, ha belegondolsz, hogy ennyiért már vehetnél egy komplett lakást Pesten, elmehetnél egy Föld körüli luxusutazásra, ha autómániás vagy, akkor vehetnél két Mazda MX-5-öt, egy full extrás BMW M2 Coupét vagy egy Lexus RX450h-t, esetleg felnevelhetnél belőle egy gyereket, hogy egy kicsit elszakadjunk az anyagi dolgoktól.

Egyszerűen nem lehet annyi felesleges pénzed, hogy egy ilyen nyamvadék utazóládára akarj költeni, ha pedig mégis, akkor fogadd meg a tanácsunkat és nagyon gyorsan kezdj valami olyasmit az életeddel, aminek értelme is van!

Ha történetesen annyi pénzed van, hogy húszezresekkel szoktál tüzet adni, és nincs kedved kilapátolni az ablakon, mert az egy kicsit fárasztó lenne, akkor viszont már csak július 17-ig kell várnod, a láda ugyanis akkor kerül egyes kiválaszott Louis Vuitton-boltok polcaira.

Ha megvetted, akkor már csak azért kell fizetned valakinek, hogy dugja el valahova, ugyanis szerintünk elég ocsmány, de ez persze már tisztán ízlés dolga.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.