A portlandi Sommi Wine Cellars csapata készítette el ezt a hibátlan dizájnnal megáldott borhűtőt, ami minden teret képes feldobni a megjelenésével, miközben tökéletes helyet biztosít a féltve őrzött palackjaid számára.

Nem is egy, hanem rögtön két hűtött egysége is van, amelyekbe összesen 36 palackot helyezhetsz el. Ez a leosztás éppen ideális azok számára, akik szeretik két részre osztani a gyűjteményüket. Az egyik hűtőben tárolhatod a bármikor fogyasztásra kész italokat, míg a másikban a különleges alkalmakra tartogatott kincseket, és ennek megfelelően adhatod meg a kívánt hőmérsékletet is.

És hogy mire jó a középső egység? Arra, hogy minden egyéb kellékednek helyet adjon, például a poharaknak és a dugóhúzóknak, esetleg 1-2 elrejtett üveg whiskynek.

Mindent egybevetve ez egy igazán tökéletes konstrukció, bizonyára mindenki nagyra értékeli, aki szereti a letisztult vonalakat és a férfias, modern megjelenést. Na meg persze a jó borokat, de ezeket ki ne szeretné? Ha neked is megtetszett, itt még többet megtudhatsz róla.

És ezt olvastad már?
A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle