Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Láttam már ilyet itthon is, a padlás egyik zugában felejtett régi cipőkön, de ennek a butiknak nagyobb volt a kára, mint a miénk.

Egy maláj butikban készültek az alábbi FB-poszt képei. A boltot 30 napra bezárta a tulajdonos, hisz a vevők otthon maradtak a vírus miatt. Az épület üzemeltetője pedig úgy gondolta, ha nincsenek vevők, minek fogyassza a drága áramot a légkondi.

Kuala Lumpurban jelenleg 32 fok van, 71 %-os páratartalommal. Ha pedig a kinti meleg, nedves levegő bekerül egy épületbe, ahol relatíve még mindig hűvösebb van, a pára a levegőt szárító légkondi működése híján kicsapódik a tárgyakon, bútorokon, falakon, a levegőben mindig ott lévő spórákból pedig megindul a szerves anyagokat vígan csócsáló penész növekedése. A Facebookon heves vita folyik arról, hogy a képek hamisak-e, hogy preparáltak-e a beszürkült holmik, mert láthatóan nem mindegyik cipőt, táskát, pénztárcát lepte el a penész. Pedig csak arról van szó, hogy ebben a maláj butikban most egyértelműen kiderült, melyik termék készült valódi bőrből, természetes textilből!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.