Így néz ki, amikor Drake egymillió dollárba öltözik
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem is gondolnád, mi minden megér a Youtube-on egy videót. Ez utóbbi kicsit borzolja a kedélyállapotunkat.

Amikor tényleg az egész világ gyomorremegéssel figyeli a föld pusztulását, és semmi másról nem szól a fáma, csak, hogy hasznosíts újra, támogasd az óceántisztítást, akkor kicsit visszatetsző, ha egy celeb azzal parádézik, hogy igenis el tud költeni egymillió dollárt az outfitjére.

Az Uknown Vlogs-nak nem ez az első outfitméregető videója, valamiért a srácoknak nagy kattanás, hogy ki mennyiért vette a hacukáját. Ahogy sejteni lehet, még mielőtt megnézed, a legtöbbet minden outfitben az óra nyomja, de Drake csak a ruhájával annyit tol (250 ezer dollár), hogy simán az első helyen van a társaságban, ahol pedig röpködnek a Gucci és Chanel cumók.

Te melyik darabot vennéd fel/meg?

 

How Much is Your Outfit? ft. Drake *OVO Edition* Backstage at the O2

How Much is Your Outfit? Drake OVO Edition Backstage at the O2 featuring Drake's million dollar outfit and his OVO crews crazy outfits with their holy grails. ► Instagram: https://www.instagram.com/icykof/ ► Twitter: https://www.twitter.com/icykofi Vlogging Channel: https://bit.ly/2UvXLc3 Disclaimer: All music used in the video is licensed with Epidemic Sound.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.