Ilyen, amikor luxusórákat találsz a csapatépítő bulin
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Normális társaság egy csapatépítő bulin, 4 üveg bor után minimum csajokról, szaftos sztorikról beszél, vagy arról, hogy milyen bársonyos az a cabernet sauvignon, amit isznak.

Mi történik egy férfimagazin csapatépítő buliján?

Nyilvánvalóan kell valami autós program...

Némi bor és kaja...

Aztán néha meg luxusórákat mutogatunk telefonon, és ezzel együtt a "nekünk ezek most rögtön kellenek" érzés is befészkel a tudatunkba.

A Longiness Heritage sorozat egyik darabja és az Omega Speedmaster olyan bitang szépek, hogy vagy tíz percig adtuk körbe a telefont, mire mindenki megcsodálta.

A Longiness Heritage L2.797.4.73.0 (inkább írd fel, lehetetlen megjegyezni...) már-már történelem. Igazából tényleg egy örökségnek a része, minden benne van, amit az óragyártó 1832-es alapítása óta magával hozott.
A tok rozsdamentes acél, az üveg karcmentes zafír kristály, több réteg tükröződésmentes bevonattal, a járástartalék 54 óra, a rezgés 28800, óránként, a szíj krokodilbőr. Az óra pedig tényleg csodaszép, és az ára sem horror: 3700 dollár környékén hozzá is juthatunk, és garantáltan egy örök darabot kapunk.

Az Omega Speedmaster '57 Omega Co-Axial kronográf a Longines-szel stílusban és sztoriban is eléggé egy kaptafa. Mármint abban a tekintetben, hogy a gyártó egyik legrégebbi és legnépszerűbb sorozatának egy ikonikus, szép, letisztult darabja.

A modell lakkozott fehér számlapot kapott, karcálló zafír üveggel, szálcsiszolt előlappal, 5 fokozatú titán tokkal és barna bőrszíjjal, és mielőtt az egész iszonyú slamposnak tűnt volna, gyorsan feldobták a kék mutatókkal. 8000 dollár körül talán már ránk is találhat a boldogság, ennek az órának a képében.

Szóval nekünk szívünk csücskei lettek ezek az órák, és az vesse ránk az első követ, aki nem hordaná büszkén a csuklóján minden egyes nap.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.