A Nautilus Houseboats olyan úszó luxuslakásokat csinált, amikben leélnénk egy életet is akár. Jelenleg négy különböző modell kapható, és minden megtalálható bennük, amire egy modern otthonban szükség lehet. A dunai lakóhajók tervét is imádtunk, de most már végérvényesen tutibiztos: kell nekünk egy ilyen lakóhajó!

A Nautilus olyan variálható belső tereket hozott létre, ami funkcionális és modern egyszerre. A hajók 15 és 40 lóerős motorral kaphatók, és némelyiken akár nyolcan is aludhatunk.

A legolcsóbb Nautino Mini úszólakás 100 ezer euróért, a legdrágább El-Home legkisebb, 45 négyzetméteres verziója 190 ezer euróért lehet a miénk. A 160 négyzetméteres változatot csak megsaccolni tudjuk, külön ajánlatot kell kérünk rá.

Mindent tartalmaz, amit egy hagyományos otthon: hálószoba, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, nappali és terasz.

Ha pedig a részleteket nézzük: tolóajtók, napelemek, LED-világítás, LCD-televízió, tolatókamera, gázfűtés, melegvíz, főzőlap, szennyvíztartály és szinte bármilyen extra, amire szükségünk van.

Valamelyik modell például kandallót és szaunát is tartalmaz. Ha pedig eljönne az a nap, hogy meguntuk a vízi életet, a lakóhajót a szárazföldre is át tudjuk telepíteni.

És ezt olvastad már?
Mesébe illő Palm Beach-i villát vett magának Tom Ford
További cikkeink a témában