A Karib-tenger sűrűjében terül el a Gladden Private Island Resort, Belize egyik legelbűvölőbb és legprivátabb szigete. De ne aggódj, még itt sem vagy teljesen elvágva a külvilágtól.

Szóval a dolog lényege az, hogy Belize közelében van egy minisziget, egy tettrekész és hozzáértő személyzettel ellátva. Van köztük hajóparancsnok, aki végigvezet téged a partvidéken, és felfedezheted vele a Karib-tenger közeli részeit, de említsük meg a Le Cordon Bleu-képzésben részesülő séfet is, aki  különleges kulináris élményekkel vár téged. Persze csakis olyan ételeket készít, amelyeket a szigeten található, netán a tengerből kifogott összetevőkből készít el neked. Ha többet is megtudnál a szigetről, akkor itt próbálkozz.

Ez is érdekelhet:

Különös világválogatott bukkant fel Brazíliában - Roadster

Néhány hete írtuk meg, hogy Bjarke Ingels - aki kiérdemelte nálunk az építészet fenegyereke eposzi jelzőt - beteszi a lábát Dél-Amerikába, vagyis elkezdődik az első ottani tervének megépítése az ecuadori Quitóban. A túlparton, Brazíliában Ingels (még) nincs, rajta kívül viszont számos világhírű építész fordult meg az elmúlt években.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon