A londoni maraton egyre csak közeledik, a New Balance pedig a Stravával közösen úgy döntött, extra motivációt nyújt a futóknak a felkészülés idejére.

A két cég ezért közös projektbe fogott:

megnyitották a The Runaway nevű pubot, ahol a futók igényelhetnek egy futókártyát, majd összegyűjtött kilométerek után sört és egyéb frissítőket igényelhetnek.

Négy különböző kihívást teljesíthetnek az akcióban résztvevők február és április között: a jelenleg aktív kihívás egészen március 3-ig teljesíthető, ez lényegében 40 mérföld, azaz nagyjából 64 kilométer lefutásából áll.

Az ötven százalékra teljesített kihívások után te és egy haverod két-két sört kaptok ajándékba, míg eggyel többet azok, akik száz százalékra teljesítik őket. Nyilván néhány ingyen sör nem nagy kunszt, vághatnád rá, az egész projekt azonban komoly gesztusértékkel bír – kiváló reklám a rendezvénynek és a támogatóknak, no és remek ösztönzőerő a jelentkezőknek.

Mellesleg meg az ingyen sört mindig jó.

Egyébként a pub is kínál edzéslehetőségeket is, többek között a New Balance legújabb futópadját is bárki kedve szerint kipróbálhatja.

És ha már futás:

(via)

És ezt olvastad már?
Mesés ez a kolostorból épült villa a Comói-tó partján