7 dolog, ami hosszú idő után ismét menőnek számít
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vajon mik lehetnek azok a dolgok, amik 10-15 éve még sokkal inkább gázosnak számítottak, mára viszont ismét menők lettek?

Ha nekünk kellene megválaszolni a kérdést, bizony nem lenne túl hosszú a lista. Még szerencse, hogy a Reddit közönsége aktivizálta magát és jócskán elkezdtek ötletelni ezen.

1. Gyári csengőhang a mobilon. Korábban csak az számított menőnek, ha valami egyedi számot állítottál be, ám ma ismét visszaállt a trend a gyáriak használatára.

2. Online társkeresés. Egy időben persze népszerű volt, ám aztán mindenki legfeljebb titokban próbálkozott vele. Mára viszont ismét divatba jött a különböző okostelefon applikációk által.

3. Nagy mobiltelefon. Míg 10-15 évvel ezelőtt mindenki arra törekedett, hogy egyre kisebb méretű mobilt vegyen, ma már a nagyobb kijelző a menő, hiszen azokon könnyebb pötyögni, videót nézni stb.

4. Nagy keretes szemüvegek. Egyértelműen röhejesnek hatottak 15 évvel ezelőtt, a hipsztereknek hála viszont most újra ezek mennek.

5. Csajoknál a vastagabb szemöldök. Amennyire kerülendő dolognak számított a múltban, most annyira visszajött a divatba. (+1 nagy fenék)

6. Férfiaknál a szakáll. Az egyik legegyértelműbb dolog és legjobb példa.

7. Star Wars és Star Trek. Ha valaki nagy Star Trek rajongó volt, azt próbálta inkább titokban tartani a suliban, ma viszont simán a pólóikon hordják őket.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.