A La Valise Tulum bolygónk egy igazán csodálatos helyén fekszik. Az itteni pálmaerdő ugyanis a Karib-tengerben végződik, nem messze innen pedig a Sian Ka’an Bioszféra-rezervátum, Mexikó legnagyobb tengeri természetvédelmi területe fekszik.

Ezekből már sejtheted, hogy Közép-Amerikában járunk, a Yucatán-félsziget délkeleti partjainál, Tulumban, ahol a buja növényzetben egy luxushotel van elrejtve, amelynek mindegyik hut stílusú szobája palapával, azaz pálmalevelekből font tetővel van befedve. Többségük saját terasszal is rendelkezik, amelyeken függőágyak találhatók, hogy itt ücsörögve gyönyörködhess a Karib-tenger egzotikus világában.

Ez is érdekelhet:

Ebben a coloradói vadonban felhúzott szentélyben elfelejtődik az idő - Roadster

Akár messziről feltűnő formáit, akár vadregényes környezetbe simuló egyszerű vonalait vagy páratlannak tűnő lokációját nézzük, ez a coloradói Whiskey Ridge birtok maga valóra vált álomotthon. A West Lake Creeken felhúzott ingatlan tényleg olyannak tűnik, mint ami akkor jelenik meg lelki szemeink előtt, ha elvágyódnánk a hegyek közé, és legszívesebben magunkra zárnánk a nagyvilág ajtaját, hogy most pedig legyen szíves mindenki hagyjon békén.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon