Amikor a színészre gondolsz, elsőként valószínűleg te is az akcióra, kalandra, filmekre és harcművészetre asszociálsz. Nos, ezzel mi is így vagyunk, éppen ezért lepődtünk meg azon, hogy luxuskategóriás sífelszerelést terveztek neki.

Persze mindig sejtettük, hogy Jackie Chan mindenhez (is) ért, ebbe pedig a téli sportok is beletartoznak. Annak érdekében, hogy a színész még inkább kiélvezhesse ezt a hobbiját, a Foil Skis nevű cég ultraluxus síléceket készített a tiszteletére.

A léceket és a kiegészítőket is totálisan testre szabták, mindent úgy terveztek meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a 63 éves hongkongi színész egyéni igényeihez. A síléceket egyébként Dél-Amerikából származó amarantfából készítették, ami frissen vágva még barnás színű, ám aztán ilyen gyönyörű lilás árnyalatba megy át. Ami pedig aranynak tűnik rajta, az valóban (14 karátos) arany...

Ha te is mindenáron ilyet akarsz, egy rövid ideig még megveheted magadnak, de természetesen limitált kiadású a termék, és nem olcsó. Egészen pontosan 42 ezer dollárért, azaz 11,1 millió forintért árusítják, ami tényleg elég húzós összegnek számít, de ha vigasztal, nem is ez a legdrágább szett, amit a Foil Skis árul. A 8000 éves tölgyfából készített, Oro-Nero névre keresztelt síléceket 50 ezer dolcsiért vesztegetik.

(via)

És ezt olvastad már?
Fából alkotott dizájnsúlyzót egy olasz cég