Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az alkoholok világában megkérdőjelezhetetlen a márka sikere, ám arra azért nem számítottunk, hogy a divatbizniszben is szerencsét próbálnak.

A Jägermeister most mégis leleplezte az első ilyen irányú próbálkozását, méghozzá egy különleges cipő képében. Persze nem egyedül tervezték meg a lábbelit, a dizájn kialakításában egy másik német márka, a KangaROOS volt a segítségükre.

A lábbeli persze már első ránézésre is jól láthatóan az ital üvegének színvilágát tükrözi, a tradicionális zöld, narancssárga és fehér dominál, ráadásul a sarkán az aranyszínű logó is megtalálható. Ahogy azt illik, a cipőt Németországban készítik, méghozzá kézzel, és nem is akármiből. A tartósság és a kényelem érdekében kiváló minőségű szarvasbőrt használnak hozzá.

A cipőt egyébként egy menő fadobozkában árulják majd, és három pár tartalék cipőfűző is jár hozzá (mi mondjuk 3 üveg piának jobban örültünk volna). Az árusítást december 16-án kezdik el, méghozzá a KangaROOS néhány németországi üzletében. Ha sikerülne egyet beszerezned, tutira te lehetnél minden kocsmák új királya.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.