Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha még van némi emléked a 2012-es James Bond filmről, a Skyfallról, akkor valószínűleg emlékszel Reginára is. Kivételesen nem Daniel Craig egyik észbontó nőjére gondolunk most, hanem a jachtra, amivel a filmben hasított.

Ő nem Regina, ő Severine a Reginán.

Abban az időben a 183 láb hosszú hajót kb. 11 millió euroért, azaz 3,5 milliárd forintért kelt el, és heti 50 ezer euroért lehetett kibérelni egy hétre. Most, öt évvel később Bond luxusvitorlása visszatért a piacra.

A jachtot most 8,85 millió euroért újra megveheti egy szuperhős (aki ennyit ki tud rá csengetni, az nem is lehet más).

Az Engel & Völkers Yachting kínálatában jelent meg a hajó a napokban, és minden darabja vegytiszta luxus. A jacht még 2011-ben épült, a 183 láb hossz mellett 31 láb széles, a teljes fedélzet a klasszikus vonalat követi a tiszta mahagónival és fehér lakkozott felületekkel.

A Regina fedélzetén a bárpult, az óriási nyugágyak, a 12 fős asztal, és a komplett vízisí, kenu, jetski és snorkeling felszerelés a garancia arra, hogy a vendégeink pazarul érzik majd magukat. A hajóhoz járó 9 fős személyzet pedig arra, hogy egy gyufaszálat sem kell megmozdítani a pihenés alatt.

Ha már csak egy telefonszámra van szükséged, mert a kess zsebben van, akkor segítünk. Csak kattints ide.

(via Engel&Völkers)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.