Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Nike egy trendi cipőkollekció erejéig összeállt az underground kultúrában jól ismert és közkedvelt Carhartt WIP-val. A lábbelik a sportszergyártó ikonikus sziluettjeit ötvözik a Carhartt WIP jellegzetes anyaghasználatával, amivel a két brand új szintre emeli az utcai viselet stílusjegyeit. A cipőket a Mikulás hozza, december 6-tól lesznek elérhetők.

Az 1989-ben alapított Carhartt Work In Progress (WIP) az eredeti Carhartt munkaruházat durva, robusztus szellemét finomította és adaptálta egy új közönség számára,

A Nike-val közös kollekció alapját a klasszikus Carhartt WIP-anyagok – mint a Dearborn Canvas és a Camo Tiger Ripstop – nyújtják, mindezekkel új külsőt kap a Nike Air Force 1 Low, a Vandal Supreme High, az Air Force 1 Low Utility és az Air Max 95.

Az évek során a Nike és a Carhartt WIP is a detroiti és berlini klubok, illetve a Párizshoz, Londonhoz és Tokióhoz hasonló nagyvárosok utcai ellenkultúrájának meghatározó alakjai lettek. A kemény munka és a független kreativitás közös eszméivel a Nike x Carhartt WIP-kollekció azokat ünnepli, akik a világ bármely pontján a városi kultúra alakulásának élvonalában járnak.

A kollekció darabjai december 6-tól lesznek elérhetők a Nike honlapján, a SNKRS és a SNKEARS alkalmazásokon keresztül, valamint egyes kiválasztott üzletekben.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.