Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt eddig is tudtuk, hogy a felfedező, kalandor természetű turistáknak érdemes Airbnb-szállások után nézelődniük egy-egy utazás során, de ezt a kínai nagy falas fészket nem láttuk jönni.

És bár az a városi legenda már megdőlt, hogy a kínai nagy fal látható a Holdról, attól még civilizációnk és bolygónk egyik monumentális ékköve marad. A szállásban egyébként szabadtéri szobák vannak, tehát előnyben azok, akik alapból imádnak a szabad ég alatt álomba merülni, hát még egy ilyen helyen. Elalvás előtt végigfürkészheted a tájat, nappal pedig akár körbe is barangolhatod a vidéket, az ágyadból pedig a csillagos ég figyel vissza rád. Nem lehet semmi élmény itt eltölteni néhány éjszakát.

Ez is érdekelhet:

Korábbi lepárlóüzemből varázsoltak stílusos coworking irodát Brnóban - Roadster

Befejezetlennek tűnő falak, ósdi gerendák és egy használaton kívüli felvonóban berendezett bár fogadja a dolgozót ebben a csehországi coworking irodában. A The Distillerynek egy egykori lepárlóüzem ad otthont Brnóban. A helyi kötődésű Kogaa stúdió ötlete volt az egész, amely az átalakításkor igyekezett változatlan állapotban meghagyni az épület nagyobb részét.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.