Azt eddig is tudtuk, hogy a felfedező, kalandor természetű turistáknak érdemes Airbnb-szállások után nézelődniük egy-egy utazás során, de ezt a kínai nagy falas fészket nem láttuk jönni.

És bár az a városi legenda már megdőlt, hogy a kínai nagy fal látható a Holdról, attól még civilizációnk és bolygónk egyik monumentális ékköve marad. A szállásban egyébként szabadtéri szobák vannak, tehát előnyben azok, akik alapból imádnak a szabad ég alatt álomba merülni, hát még egy ilyen helyen. Elalvás előtt végigfürkészheted a tájat, nappal pedig akár körbe is barangolhatod a vidéket, az ágyadból pedig a csillagos ég figyel vissza rád. Nem lehet semmi élmény itt eltölteni néhány éjszakát.

Ez is érdekelhet:

Korábbi lepárlóüzemből varázsoltak stílusos coworking irodát Brnóban - Roadster

Befejezetlennek tűnő falak, ósdi gerendák és egy használaton kívüli felvonóban berendezett bár fogadja a dolgozót ebben a csehországi coworking irodában. A The Distillerynek egy egykori lepárlóüzem ad otthont Brnóban. A helyi kötődésű Kogaa stúdió ötlete volt az egész, amely az átalakításkor igyekezett változatlan állapotban meghagyni az épület nagyobb részét.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon