Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Habár az amerikai kosárlabdázó a Cleveland Cavaliers játékosa, valamiért mégis vonzalmat érez Los Angeles iránt. Immáron a második ingatlanját vásárolta meg a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvárának számító városban.

Ezzel pedig egyből szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy LeBron a Los Angeles Lakers játékosa lehet. Hogy valóban így lesz-e vagy sem, azt nem tudhatjuk, az új kastélyát viszont máris mutatjuk.

Összesen 8 hálószoba található benne, ezek közül négyhez saját fürdő is tartozik, de akad itt két konyha is, az egyik bent, a másik kint a medence mellett. Az igazi luxusról viszont a moziterem, a masszázsszoba, a konditerem, a szauna, a borospince és a szivarszoba gondoskodik. Egészen hihetetlen ez a felszereltség...

Egy ilyen kastélyban még a garázst sem garázsnak nevezik, hanem autó galériának, ahol James a luxusverdáit parkoltathatja. Annak érdekében pedig, hogy a kosarasnak ne kelljen megerőltetnie a lábait, a tetőtéri teraszra is lifttel lehet feljutni.

Ahogy pedig azt már említettük, James korábban is vásárolt már magának házat Los Angelesben, méghozzá 2015-ben 21 millió dollárért. A kérdés már csak az, hogy miért vonzódik ennyire ehhez a városhoz?

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.