Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Levi’s leporolta az archívumot, és új formába öntötte a kilencvenes évek végének ikonikus Engineered kollekcióját.

Az Engineered Jeanst először 1999-ben mutatták be, és a Levi's ezzel megváltoztatta a farmertörténelmet. Addig soha nem látott stílus és kényelem egyesült az új nadrágban, ami persze pillanatok alatt népszerűvé vált.

Most, húsz évvel később a Levi’s gondolt egyet, és a modern technológia segítségével újrahúzta a klasszikust: 3D kötési technológia és négy irányban rugalmas anyag turbózza a mostani kollekciót. Amellett, hogy a farmer így eddig példátlan kényelmet és szabadságot biztosít, környezetkímélőbb gyártási mechanizmust is magáénak tudhat: rövidebb gyártási idővel, kevesebb anyaghulladékkal készül.

A fókuszban tehát a kutatás és a modern dizájn áll az újragondolt Engineered Jeans kollekcióban. Ha az 502 Regular Taper, az 512 Slim Taper, az 570 Loose Tape vagy az 541 Athletic Fit fazon volt a kedvenced, most szerencséd van, mert visszatértek, jó barátjukkal a Reissue Trucker Jackettel.

Méltó bemutató

A forradalmi farmernak különleges bemutató dukál, így a Levi’s a 95. Pitti Uomo keretein belül, Firenzében mutatta be a kollekciót. Az 1800-as évek végén épült Tepidariumban lenyűgöző háromdimenziós installációra vetítve mutatták be a Levi’s Engineered Jeans sztoriját.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.