Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi lenne, ha megszabadulnál a rendszeres borotválkozás vagy gyantázás kényelmetlenségeitől?

Ha már unod az állandó szőrtelenítési procedúrákat, érdemes elgondolkozni a lézeres szőrtelenítésen, mint opción. Mint minden szépségápolási beavatkozásnál, a csajok évekkel a pasik előtt járnak, de itt az ideje, hogy az urak is felfedezzék ezt a hatékony megoldást.

A csoda nem egy nap alatt valósul megfelel

Általában három-hat kezelés szükséges ahhoz, hogy lézeres szőrtelenítéssel elérjük a kívánt eredményt. Ennek oka, hogy egy adott pillanatban a szőrtüszőknek csak egy része aktív, a kezelés pedig csak azokra hat.

Nem mindenkinél működik egyformán

Talán meglepő, de a lézeres szőrtelenítés nem mindenkinél működik egyformán. Annál hatásosabb, minél világosabb a bőröd, és minél sötétebbek a szőrszálak. Ettől függetlenül nem kell lemondanod a műveletről, ha kreol bőrrel születtél, viszont érdemes specialistát keresni, aki birtokában van a szakmai és technikai háttérnek, amivel biztonságosan és eredményesen kezelhet.

Már nem fáj úgy, mint régen

Széles körben terjedt el a hiedelem, miszerint a lézeres szőrtelenítés fájdalmas procedúra. Szerencsére manapság már fejlett eszközök állnak rendelkezésre, melyek kisebb fájdalmat okoznak, mint őskori barátaik. Ettől függetlenül bizonyos területeken kellemetlenebb lehet a művelet – erre viszont megoldást nyújtanak helyi érzéstelenítő krémek.

Ha ciki besétálni a szőrtelenítő szalonba

Nos igen, érthető, hogy nem minden férfi szeret besétálni egy szépségszalonba – ha nem kötnéd a világ orrára, hogy tartós szőrtelenítésre adod a fejed, érdemes beszerezni egy otthon használatos készüléket a projekthez.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.