Az új Omega Speedmaster modellek valószínűleg pillanatok alatt elkelnek majd, hiszen a gyűjtők számára egy igazán kihagyhatatlan értékről van szó. Nekünk marad a szájtátás.

A luxuskategóriás időmérőt a gyártó saját honlapján lehet lefoglalni, ha ehhez kellőképpen gyors és vagyonos vagy. A limitált szériás Speedy Tuesday (az elnevezése egy online mozgalomból ered) modellek kiszállítása nyáron várható, de hát tudjuk, hogy a jó dolgokra gyakran várni kell egy kicsit.

Márpedig ez az Omega egy kimondottan minőségi szerkezet. Első ránézésre azt mondanánk, hogy a stílusa időtálló és klasszikus, pedig egy igazi különlegességről beszélhetünk, hiszen

ez az első óra, ami az 1978-as Speedmaster Alaska III dizájnját idézi vissza, amit a NASA számára gyártottak, spéci anyagokból, matt és rozsdamentes acéltokban, nagy és könnyen olvasható számlappal.

A tökéletes leolvashatóság érdekében a számlap éjszaka világít.

A többféle, elegáns szíjjal is kapható luxuskaróráról tehát az Omega honlapján tudhatsz meg még többet, ahol kis híján 2 millió forint ellenében kínálják a kicsikét.

És ezt olvastad már?
A Ray-Ban és a Ferrari szénszálas napszemüvege felkerül a kívánságlistádra