Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem mindennapi üdülésre vágysz? Olyan helyre utaznál el, ahol egy életre szóló élményeket szerezhetsz, de közben a mindennapi kényelemről sem kell lemondanod? Nos, ez esetben a Londolozi Game Reserve vadállat- és szafaripark kiváló választás lehet.

Azt nem állítjuk, hogy a Dél-afrikai Köztársaságban mászkálni simán komfortzónán belül van – tény, hogy az egyik legélhetőbb afrikai országról van szó, de azért az európai mércétől mind közbiztonság, mind egészségügyi vagy közlekedési veszélyek terén elmarad –, de ha meglátod, mit nyújt neked ez a park, egyből túllépsz ezen.

A dél-afrikai üdülőhely egyébként a Sand folyó mentén található, a 6 millió hektáros Greater Kruger Nemzeti Park mellett. S többek között arra is kiváló lehetőséged nyílik, hogy találkozz a nagy ötössel, azaz oroszlánt, afrikai elefántot, kafferbivalyt, leopárdot és orrszarvút láss. Akár az erkélyedről.

Merthogy közben ilyen ocsmány helyeken kell meghúzd magad. Az ingatlan egyébként öt különböző táborhelyből áll, ezek mindegyike egyedülálló élményt és luxusszállást kínál neked a szafariélmények és a vadkalandozás mellett. Nem rossz, mi?

Ez is érdekelhet:

Íme egy thaiföldi hotel, melyben a tó hullámai ringatnak álomba - Roadster

Kellemes és kényelmes opció egy mindent kielégítő klasszikus szárazföldi szállodában kipihenni az utazás fáradalmait, de miért ne foglalnánk szobát inkább egy vízen lebegő tutajon? Erre a nem éppen hétköznapi lehetőségre Thaiföldön lehet lecsapni, egészen pontosan az ország nyugati részén található Srinakarin-tó menti Kancsanaburi városában.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.