A 360 fokos, lenyűgöző panorámát biztosító Malibu Castle éveken keresztül szolgált előkelő gálák és partik helyszínéül, míg 2007-ben le nem égett. Szerencsére 2015-ben egy tehetséges és elszánt dizájner, Scott Gillen megvásárolta a telket és elhatározta, hogy hamvaiból újra felépíti a kastélyt.

Az új Malibu Castle pedig méltó az elődjéhez. Összesen 5 hálószoba és 6 fürdő található a majd' 1000 négyzetméteres alapterületén, aminek minden szeglete kifinomult eleganciát áraszt.

Túl a pazar tíkfából készült ajtókon, asztalokon és egyéb természetes anyagokból megmunkált részleteken, a rezidencia legvonzóbb tulajdonsága az, hogy páratlan kilátást biztosít az óceánra. A kényelmes napozóágyakból valami mesés lehet végignézni egy naplementét.

A kétszintes otthonhoz külön borkóstoló terem, játékszoba és médiaterem is tartozik, valamint egy hatalmas medence és egy olyan vendégház, ami bárhol máshol főépületnek is simán beillene, két hálóval, négy fürdővel, konyhával és konditeremmel.

A kastélyt a jövő hónapban fejezik be teljesen és 80 millió dollárt kérnek érte, ami példátlanul magas még itt Malibuban is.

(via)

És ezt olvastad már?
Denvertől Budapestig fürdünk a sörben