Ha már unod a hagyományos szálláshelyeket, kipróbálnál valami egészen újszerűt és nagyra tudod értékelni az óceán végtelen látványát, akkor ez a mexikói hotel éppen neked való. Minket első ránézésre levett a lábunkról.

Annyit tehát már elárultunk, hogy a napsütötte Mexikóban járunk, ahol nyilván a víz az egyik legértékesebb természeti kincs. A Mar Adentro hotel San José del Cabo tengerpartján található és inkább mondanánk egy vízen lebegő oázisnak, semmint hétköznapi hotelnek.

A középpontjában található egy ovális alakú medence, amelyet kényelmes, tengerre néző napozóágyak szegélyeznek. A mindent uraló vízen sötét betonjárdán lehet közlekedni, ez az út pedig elvezeti a vendégeket egyenesen a beach club irányába, ahol tovább folytatódhat a móka.

Az itt megszállók különböző szobák, lakosztályok és villák közül választhatnak. Akármelyik mellett is döntesz, az tuti, hogy pazar kilátásod lesz a végtelen óceánra, hiszen a minimál berendezés mellett mindenütt padlótól a plafonig érő ablakokat használnak, hogy a visszafogott színpaletta mellett valóban a víz maradjon a fókuszban. Itt ugyanis minden erről szól.

(Hotel Mar Adentro)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon