Kiderült, mennyibe fáj Mayweathernek egy olajcsere a Bugattijához
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosan te is tisztában vagy vele, hogy egy autót fenntartani nem olcsó dolog. Még egy hétköznapi verdát sem, nemhogy egy igazi luxusjárgányt.

Ezzel nyilván Floyd Mayweather is tisztában van, csak épp ő már annyi pénzt keresett össze a karrierje során, hogy nagy ívből tehet az ilyen költségekre. A TMZ Sports beszélt az amerikai bokszoló "autósával", merthogy neki persze mindenre van egy embere. A lényeg azonban az, hogy Obi Okeke (avagy Dr. Bugatti) elárulta, mennyibe is kerül egy olajcsere a Mayweather által birtokolt, nagyjából 840 millió forintot érő Bugatti Grand Sport Convertible esetében.

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,


Ha forintosítjuk a kiadásokat, akkor ez azt jelenti, hogy több mint 6 millióba fáj egy olajcsere a kocsihoz, míg az új gumik további 9 millióba kerülnek. Oké, hogy ilyen gumikat nem lehet akárhonnan beszerezni - ezeket éppen Franciaországból hozatták - de akkor is durván hangzik, pláne hogy 3 év után mindenképpen cserélni kell majd őket megint. Akkor is, ha Floyd alig-alig használja őket. Merthogy persze tele van ehhez hasonló autókkal, Bugattiból is több van neki. Ráadásul elég sűrűn cseréli őket.

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,

- magyarázta Obi Okeke a TMZ kérdésére.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy már 2015-ben 15 millió dollárnyi luxusautó parkolt a garázsában (és 2 évtized alatt több mint 100 autót vásárolt), azóta pedig ugye tudjuk, hogy milyen óriásit szakított a McGregor elleni bunyóval is. Az abból befolyt pénzből futja még neki néhány olajcserére. Még akkor is, ha ő annyit fizet azért az olajcseréért, amiből más boldogan venne magának új autót.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.