Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyjából két héttel ezelőtt írtuk meg, hogy a színész túladna malibui lakhelyén, most pedig egy újabb kastélyt is meghirdetett.

Malibu helyett ezúttal Costa Rica a helyszín, mégpedig egy olyan környék, amelyet elbűvölő esőerdő ölel körül. Őshonos majmokból és különleges papagájokból errefelé nincs hiány. Az eladósorba került kastélyt éppenséggel 163 hektárnyi privát dzsungel övezi. Az ingatlan területen három villa található, természetesen mindegyik bámulatos kilátást biztosít a Csendes-óceánra. Mind a három rezidenciában számos hálószobát találni, ám a főépület valami egészen páratlan.

A spanyol és olasz csempét kiváló minőségű helyi fa egészíti ki. A házhoz - amiben 7 háló és 8 fürdő található - tartozik egy egészen pazar medence és napozóterasz is, ám a privát partszakasz is csak pár méterre húzódik. Ez a gyönyörű, 3 km hosszan elnyúló tengerpart pedig annyira békés és érintetlen, hogy teknősök fészkelnek errefelé, és ide járnak lerakni a tojásaikat is minden évben.

Az ausztrál színész már 2010-ben és 2014-ben is meghirdette ezt a mesés ingatlant, ám akkor nem talált rá vevőt. Most 29.75 millió dollárért bárki elviheti, aki elvonulna ide a mindennapok elől. Gibsont pedig nem kell félteni, ha a malibui kúriáját és ezt a kastélyt is eladja, akkor is lesz fedél a feje felett, hiszen hatalmas portfólióval rendelkezik.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.