Mégsem lehet mindent megtanulni a YouTube-ról.

Mindegy, hogy vízvezetéket kell szerelni, vagy egyszer az életben rendesen megborotválkozni, biztosak lehetünk abban, hogy a YouTube-on találunk megfelelő videót, ami lépésről lépésre végigvezet a folyamaton.

Egyetlen dolog nem működik így, mégpedig a divat. Hibátlanul öltözött, katalógusba illő pasik magyaráznak naphosszat a férfidivatról különböző csatornákon, de ép elméjű férfi két percnél tovább nem bírja ezeket a produkciókat.

DevanOnDeck minden valószínűséggel nagy mintás kutatást végzett e téren, és hiánypótló videójában lépésről lépésre végig is veszi, mi a baj azzal, ha egy pasinak megmondják a tutit a divatról.

A top 5 ok, amiért gázosak a pasi divatvideók

  1. A legáltalánosabb probléma, hogy könnyű az embernek magára venni a cikiségek kifigurázását. Ciki a cargo short? Gázos a kedvenc pulcsid? Hogy jön ahhoz egy nyámnyila youtuber, hogy megmondja a tutit a stílus nagy kérdéseiben?
  2. Szintén idegesítő a rengeteg arcba tolós reklám. Izgalmas, clickbait címek mögé rejtett dögunalmas reklámposztok bújnak meg a videómegosztó oldal legmélyebb bugyraiban.
  3. Egy igazi macsónak nem kell stílustanács. Úgy jó, ahogy van. Pont.
  4. A legtöbb stílustippeket osztogató csávó egyszerűen tökéletes. Hajkorona, amit az Oroszlánkirály is megirigyelne; kockahas, amit csak évekig tartó önsanyargatással ér el egy átlagos fickó; nem is beszélve a méregdrága cuccokról, amiket senki ember fia nem engedhet meg magának egy tisztességes munkahely mellett.
  5. Dögunalmas, önmagukat ismételgető videók. Nagyon könnyű úgy érezni, hogy ha megnéztél öt stílustipp videót, akkor már az összeset láttad. Nem könnyű felfedezni az igazi értéket, de Devan a videójában azt is elmondja, ennek mi az oka. Nézd meg!

És ezt olvastad már?
Fából alkotott dizájnsúlyzót egy olasz cég