Érdekelt mindig, hogy akinek végtelen pénze van, mire költi? Mivel ez a rovat divattal foglalkozik, ezért kikerestük azokat a fashiontermékeket, amelyek megdobogtatják egy Onassis-örökös szívét.

Hermès – karóra

Hermès óra – 4300 dollár

A Hermès amúgy is komolyan veszi a minőséget, a fa és a bőr megmunkálásban pedig tényleg verhetetlenek. Hogy ennek Cape Cod órának milyen a szerkezete, arról nem szól a fáma. De viszonylag kevesen vannak, akik divatórára kiadnak ennyit.

Feit – kézzel varrt cipő

Feit sneaker – 207 355 forint

Mindössze tizennégy éves márkáról van szó, de már eléggé befutottak a kézzel készített cipőikkel. Azért annyira szépnek ezt a sneakert nem mondanánk, főleg, ha meglátjuk az árát. Akinek tetszik, vegye... Mi inkább ezeket a darabokat preferájuk.

Bottega Veneta táska

Bottega Veneta táska – 3870 dollár

A szövött bőr formatervezés már önmagában extra, nem kevés idő van ebben a táskában. Ez nem egy olyan cucc, amibe a csajok belerakhatják a csivavát (bár akinek van erre lóvé, annak lehet ez a kutya hordozója). Ha elég vastag vagy, akkor örök társad lehet.

John Lobb – Marldon cipő

John Lobb cipő – 1910 dollár

A John Lobb a világ egyik legelitebb cipőmárkája, és ebben nagy szerepe volt a képen látható Marldon fazonnak. Az ultramodern kinézet igazából ősi módszereket takar, mivel egyetlen borjúbőrből ügyeskedik rá a felsőrészt a talpra. Ha túlélted a stroke-ot az ára láttán, irány a webshop!

Berluti – Eclair csizma

Berluti chelsea boots – 2780 dollár

Az igazi arisztokrata cipő. Ahogy minden, amit a Berlutinál csinálnak, de ez a darab különösen nagy kedvencünk lehetne, ha lenne rá esély, hogy megfizessük. Ugyan a sarkadat véletlenül sem fogja feltörni, és stílusos leszel akármilyen hidegben, a bankszámládról szemmel jól látható összeg fog hiányozni. Szerencsére el kell menni Németországig érte, úgyhogy át lehet jól gondolni.

 

És ezt olvastad már?
Mesébe illő Palm Beach-i villát vett magának Tom Ford
További cikkeink a témában