Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Talán nem is hinnéd, de egy szauna is lehet exkluzív és dizájnos. Mindjárt ötöt is mutatunk, ami bizonyítja mindezt.

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel

Peruban sok mindent érdemes megnézni, ide tartozik az Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel szaunája is, ami egy kunyhóban épült, tökéletesen ötvözve a modernkori luxust és a régi idők hagyományait.

Ylläs gondola szauna

A szaunázás érthető módon a síelők körében is nagyon népszerű. Ez a finnországi szauna kettő az egyben élményt nyújt a síelőknek, ugyanis a felvonóba van beépítve. Így nem csak felmelegedhetnek benne, de közben haladhatnak a céljuk felé és a csodás kilátást is megszemlélhetik.

Grotto szauna

A különleges barlangszauna a Georgia-öböl szélén, Ontarióban található. A belső esztétikum miatt ívelt padokkal rendelkezik, valamint hatalmas ablakokkal, lélegzetelállító kilátást nyújtva a vízre. Mindeközben rengeteg természetes fényt enged be.

Hotel Arts Barcelona

Ez a szauna is a kilátása miatt különleges. A hotel 43. emeletén helyezkedik el. Szinte egész Barcelona megcsodálható izzadás közben, és természetesen ellátni egészen a tengerig. Tehát a városnézés után körül lehet nézni fentről is, pihenés közben a melegből. Lenyűgöző.

Adler Lodge

A szikla szélén elhelyezkedő szauna egyik oldalán nyitott lécek találhatók, amelyeken a vendégek friss levegőt és a közeli hegyláncok frissítő illatát élvezhetik. Az intenzív fűtőberendezés mégis képes elegendő nedvességet és hőt biztosítani a szauna felmelegítéséhez.

via

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.