Nagyon sci-fi ez az űreszközre hasonlító ház

A 3D-nyomtatás fejlődéséből nemcsak a keményvonalas technológia, de a modern építés- és tervezéstan is jelentős mértékben profitált. Például ez a chattanoogai ház sem jöhetett volna létre Tennesseeben, amelyet a WATG formatervezői álmodtak meg a világnak a Branch Technology segítségével.

Széles, ívelt külsővel büszkélkedhet a ház, amely nemcsak egy erősen futurisztikus, sci-fi külsőt, hanem strukturális stabilitást is biztosít. A belvilágának a megtervezésénél az 50-es évek építészeti esettanulmányaihoz nyúltak vissza, egy kis modernista tuninggal, főként ami az esztétikai megjelenést, a nyílt koncepciót és az üvegezett homlokzatot illeti.

Az enteriőrt rengeteg fény árasztja el, miközben állandó kapcsolatban áll a környezettel. A különleges építészeti szerkezet pedig kihasználja az olyan innovatív technológiákban rejlő lehetőségeket is, mint a napelemek vagy a passzív mechanikai rendszerek, hogy egy kvázi zéróemissziós házzal nőjenek fel a 21. századhoz.

Ez is érdekelhet:

Szinte átúszhatunk egyik lakosztályból a másikba ebben a görög hotelben - Roadster

Ebben a görögországi szállodában megvalósíthatjuk azt, ami eddig maximum a képzeletünkben történt meg: a privát lakosztályunk erkélyéről csobbanhatunk a medencébe. Az utóbbi években igencsak népszerűvé vált Zákintosz-szigetének észak-keleti partjainál, egy négyezer négyzetméteren elterülő tószerű medence közepén húzták fel ezt a trópusi-modernista szállodát. Az Olea Hotel gyönyörű domboldalon, nyugtató környezetben várja vendégeit.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon