Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nézed az HBO új sorozatát, akkor tudod, hogy milyen pazar környéken él a házaspár, akiket Nicole Kidman és Hugh Grant játszik. Az otthonukat alakító manhattani ház hatalmas, és egy vagyonért eladó.

Tudhattad volna a magyar címe az HBO új sorozatának, Nicole Kidman és Hugh Grant játssza benne a házaspárt, akiknek az álomba illő élete pillanatok alatt darabokra hullik. A fényűző mindennapjaikhoz Manhattan adja a hátteret, és az a ház, amit az otthonukként mutatnak, már évek óta eladó, és egy vagyonba kerül.

ami a 18. századi brit otthonok stílusában készült. A filmben csak a külső felvételek készültek ennél az épületnél, pedig a belső tere is hatalmas. Az ötszintes épületet két lakásra bontották, de egyben keresi új tulajdonosát.

A mindössze 8 méter széles házban kilenc hálószoba és összesen hat kandalló található, két terasz is van, ami ritkaságnak számít a környéken. Az otthonért már 2018-ban, a meghirdetésekor is 35 millió dollárt kértek, és most is

A hirdetést kezelő Sotheby’s International Realty virtuális képein láthatod, milyen pompásan lehetne berendezni ezt a házat.

(Képek: Getty Images, Sotheby’s International Realty)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.