Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szép dolog virágot adni, de miért ne kapcsolnál magasabb fokozatba? Egy frankó parfüm biztosan telibe talál, mi pedig mutatunk néhány tuti tippet, akkor is, ha gyakorlatilag nem érzel szagokat.

Biztosan dereng, hogy egyre közeleg a nőnap, de jó eséllyel nincs meg kapásból, hogy ez most csütörtökre esik. Szóval egyébként sem egyszerű feladvány, az idei nőnap viszont Level 2, mert a hét kellős közepén kell ajándékokat vadászni.

A cél:

  • meglepni a hozzád közel álló nőket
  • elkerülni a túl sablonos (virág), és a gyanús, hogy nem jó ajándékokat (csoki)
  • személyre szabott meglepetéssel előrukkolni

És persze valami nagyon klasszal előállni, de ez annyira alap, hogy nem is soroljuk a szabályokhoz.

A parfüm nyerő megoldás, azzal a feltétellel, ha nem vaktában, hanem körültekintően választasz.

És ha még mondasz is pár szót, hogy miért éppen emellett döntöttél, egészen biztosan nyert ügyed lesz. Deal? Akkor itt van néhány kiváló lehetőség.

Ahogy a nevéből is látod, a Gucci Guilty Absolute pour Femme inkább a csajodnak lehet dögös ajándék, édesanyádat inkább ne lepd meg vele. A tüzes, bőrre emlékeztető illatból kiérzed a feketeszedret és a bolgárrózsát. Ez pedig kérem a fűszeres, izgalmas csajoknak való illat, akik nem félnek a saját árnyékuktól. A csomagolás minden egyes apró részletét is tudatosan dolgozták ki, jóformán csak azt kell eldöntened, hány milliliteres kiszerelést választasz.

Ár: 20 490 (30 ml)
Itt tudod megvenni

A Bottega Veneta az olasz luxusmárkák meghatározó alakja, most pedig örömünkre előrukkolt az Eau De Veloursszal. Az újabb verzió merészebb és kifinomultabb, maradt viszont a hamisítatlan olasz feeling. Korbácsoljátok fel az érzékeket a buja rózsaillattal. Hát barátom, ezzel sem hibázhatsz.

Ár: 22 290 (30 ml)
Itt tudod megvenni

Kicsit más húrokat penget a Carolina Herrera Good Girl Légére parfümje. Az erős nők nem lehetnek szexik? Nehogy már! Ha a csajod elég karakán, ez a parfüm kell neki. A keleti hatást az arab jázmin, tonkabab és karamellkrém illata adja, a nyugati érzést pedig a vagány magassarkús csomagolás. A rendszert négy éven át fejlesztették, és száz előző verzión át jutottak el a végleges változatig – már csak ezért is megérdemelnének egy próbát.

Ár: 20 490 (30 ml)
Itt tudod megvenni

Könnyed elegancia, magabiztosság, természetesség - ilyen a barátnőd, akire minden minden szempár rátapad, amint belép egy szobába? Igazi társaság középpontja, aki keresi az új élményeket, nyitott, felszabadult, szofisztikált? Akkor ő éppen olyan, mint a Chloé Nomade parfüm: az alkotóelemei a lágyságot és az erőt is szimbolizálják, a virágos ciprus illattal meglepő harmóniát ad a tölgymoha intenzív jellege, amit a Mirabella szilva, és a frézia egészít ki.

Ár: 18 990 (30 ml)
Itt tudod megvenni

Ha kirázza a hideg a barátnődet, amikor másokhoz hasonlítják, és mindennapi topic az egyediség, akkor ne is keress tovább, a BOSS Ma Vie L’eau lesz a ti illatotok. A kaktuszvirág, a fehér magnólia, és a fehér bazsarózsa dominál, de ezt a kaktuszt a csajod locsolja, nem pedig te. Az illatüveg csiszolt élű, dizájnos, ami már az átadás pillanatában hat.

Ár: 23 990 (50 ml)
Itt tudod megvenni

Persze ha pontosan tudod, hogy anyukád mindig is a Krasznaja Moszkváért bomlott, akkor nosza, szabad a pálya. És ha még mindig van benned bizonytalanság, légy körültekintő, például a parfüm színe, csomagolása is számíthat, ha van köztetek ilyen belső kód.

Szóval, tartasz még a nőnaptól? Na, ugye. És ha lelkes vagy, az a legjobb ajándékon is nagyot dob.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.