Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ebben a cipőben az apokalipszis sem lehet akadály!

A sok világvége-film és -sorozat a sneakertervezőket is megihlette, ezért megérkezett a PUMA Alteration Kurve cipője, ami arra hivatott, hogy a legnehezebb körülmények közt is strapabíró és kényelmes legyen.

Ha bármit is tanultunk a poszt-apokaliptikus történetekből, az az, hogy egy jó cipő kincs. A Puma Alteration Kurve tervezésekor ezt figyelembe is vették, és egy maximálisan kényelmes cipő született, amely épp olyan jó szolgálatot tesz a városban, mint amikor például egy fesztiválon rovod a kilométereket.

A szellőzést gyöngyvászon részletek biztosítják, a tartósságért pedig a hasítottbőr- és bőrrészletek felelnek. A talp amellett, hogy kényelmes, kívül könnyű gumiból készült. A cipő elérhető augusztus 15-től a Playersroom üzleteiben.

Nyerj két pénteki Sziget-jegyet és hozzá egy Puma Alteration Kurve cipőt!

Európa egyik legnépszerűbb fesztiváljára nyerhetsz két pénteki napijegyet, hogy a haverodat vagy csajodat is magaddal vihesd, plusz egy szupermenő és kényelmes Puma Alteration Kurve cipővel is megajándékozunk, hogy könnyedén bulizd át az egész napot és éjszakát.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint az alább látható Instagram-posztot belájkolni, a Player Instagram-oldalát bekövetni, és betegelni egy barátodat/ismerősödet a poszt alá, akit szintén érdekelhet a játék.

A nyereményjáték július 31. és augusztus 4. között fut, a cipőt és a jegyeket augusztus 5-én sorsoljuk ki, ami után a nyertest az Instagram-oldalán fogjuk értesíteni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.