Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert nem csak magadnak öltözködsz, hanem neki is.

Tehát vágjunk bele!

1. Egy rád szabott öltöny

Egy rád szabott öltöny nem csak simán egy, a vállaidon, a karodon, a hátadon és a mellkasodon jól mutató ruhadarab. A rád szabott öltöny státusszimbólum: az egész világnak magabiztosságot és igényességet sugárzol vele. Belépsz valahova egy ilyen tökéletesen rádpasszintott, kellően laza, de kellően elegáns öltönyben és nonverbálisan azt fogod kommunikálni mindenkivel, hogy amennyire adsz a megjelenésedre, annyira adsz az életed más területeire is, magabiztosan tudsz magadnak ruhát választani, ismered a méreteidet, a stílusodat, így önmagadat is. Ez pedig totális térdremegtető minden nőnél.

2. Egy szép óra

Bőrszíjas, egyszerű felületű, letisztult férfióra: az elegancia és jómód finom, nem hivalkodó jelzése mindenki felé. Plusz kihangsúlyozza az alkarodat, ami elég szexi dolog a másik nemnél – nem beszélve arról, hogy minden nő lelkében felreppen egy kupac pillangó attól, hogy még az órádat is elképesztő igényességgel tudod megválasztani.

3. Jó illat

Itt adtunk jó néhány tippet a tökéletes illathoz parfümök nélkül – de kis mennyiségben használt kölnivel is elérheted a sármos szellőt magad körül. Alapszabály, hogy ne told túl, de ugyanúgy alapszabály, hogy azért baromira törődj is vele: olfaktívan, azaz csupán az orrunkon keresztül rengeteg mindent regisztrálunk tudat alatt, ezek az illatok vagy rossz szagok pedig döbbenetesen sokat nyomnak a latban, hogy kihez vonzódunk. Egy szó mint száz, minden nőt beindít, ha jó a másik férfi illata, tehát ne hanyagold el a láthatatlan öltözetet sem!

4. Egy pazar ing

Ugyanazért, amiért az öltönyt: magabiztos, férfias, igényes – éppen ezért nagyon-nagyon csábításpozitív!

5. Feszes boxer

Több szimultán kutatásból kiderült, hogy a nők ezt a fajta alsónadrágot szeretik a férfiakon a legjobban. Mert ugyanúgy, ahogy egy nőn fenemód szexi egy csodás combharisnya-tanga-sejtelmesen-lenge-melltartó kombó és nem túl csábos egy buggyosra hordott, kiszolgált Donald kacsás nagymama buggyerban, úgy te sem mutatsz jól az úgymond lyukasra fingott, bő boxerekben. De a feszes alsó kihangsúlyozza a combod vonalát, az intim vonalakat és a fenekedet, melyektől egy nő is sokkal jobban rádizgul mint a fent említettektől, ezt száz százalékosan garantáljuk.

6. Egy minőségi slim-fit nadrág

Mielőtt ránkborítanád az asztalt, szögezzük le: a slim-fit NEM a feszülős répagatyát jelenti! Hanem azt az elegáns, igazából egyenes nadrágot, amit szerintünk te is nagyon szeretsz. Követi a vonalaidat, minőségi anyagból készül és combban-fenékben tökéletesen áll, hosszban pedig se nem lóg le a sarkadig, se nem ficeg boka fölött. Öltönnyel és inggel a tökéletes randiszett.

7. Egy igényes pulóver

Száz százalék gyapjú, pamut vagy kasmír pulóvert ajánlunk, amit ugyanúgy ingre is vehetsz, mint pólóra – a nők szemében az ingre vett pulóver amúgy rettenetesen szexi dolog és ez tény, ezzel nem hibázhatsz (azért rózsaszín ingre piros pulcsit ne, de amúgy tényleg nehéz vele tévedni). A lényeg: minőségi anyagból legyen, mert kényelmesebb, kellemesebb tapintású (ergo szívesebben simul hozzád a hölgy is) és jobb illatokat is tart meg belőled (ergo szívesebben simul hozzád a hölgy is). Lehet, hogy kényelmesebb a kedvenc focicsapatod melegítőjét felcipzárazni, de ha egy nőnek akarsz pulóverügyileg imponálni, akkor tényleg hallgass ránk e téren.

8. Stílusos lábbeli

Végül mindent eltolhatsz, ha a pazar szettedhez felveszel egy olyan cipőt, amit még a közeli hajléktalannak is pironkodva adnál oda – vagy ha épp nem ótvarosan lehasznált, akkor pedig frankón elüt a szerelésed többi részétől. Stílusos lépő lehet egy bőr félcipő vagy egy bőrbakancs, fekete és barna színekben vagy egy egyszínű, nem csicsás-mintás-gyerekes hatású sportcipő is, melegebb időkben pedig ugyanezekkel a tulajdonságokkal egy vagány vászoncipő. A nők szeretik, ha tetőtől-talpig komolyan veszed magad – és ezt a tetőtől-talpigot érts nagyon szó szerint.

Ennyi. Ha ezeket betartod, nincs az a nő, aki belekötne a megjelenésedbe (ha meg igen, akkor ő a szabályt erősítő kivétel) és teljesen bemattolhatod a stílusosság minden pozitív következményét!

(Fotók: Három külföldi női streetwear- és divatblog, ahol a szerintük kriminálisan szexi férfiszetteket gyűjtik össze a csajok)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.