Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Frissen induló sorozatunkban minden héten öt tárgyat gyűjtünk össze, ami megdobogtatja a férfiszíveket. Íme az eheti termés.

Habár nyitóképünk csupán illusztráció, a cím nem az; ezentúl minden héten megmutatjuk, melyek azok a termékek, amik szerintünk most a legmenőbbek, hogy megkönnyítsük az életed vagy épp inspirációt adjunk stílus, szépségápolás és tech-kütyük terén. Úgyhogy csapjunk is bele; íme öt termék, amiből szinte száz, hogy meglátsz valami neked tetszőt!

FIFA 19 (PS4)

Csapjunk egyből a lecsóba egy olyan termékkel, amit még mi sem próbálhattunk ki, de már viszket a tenyerünk érte.

A tesztelés még nincs meg, de a FIFA 19 kétségkívül nagy dobás lesz és jó hír, hogy már elő lehet rendelni. Kezd el a visszaszámlálást – na meg a bemelegítést.

Testpermet a LUSH-tól

Ha meg már a PS kerül szóba, utána nem árt a felfrissülés. Ebben lesz segítségedre a LUSH testpermete, ami mentás illatával napindítónak sem utolsó.

Paul Hewitt karkötő

A nyárnak már vége, de ha lélekben te is egy jachton sörözöl, ez a Paul Hewitt karkötő az ősszel is nyáriasan stílusos megoldás. 11.900 forintért a tiéd lehet – ami, lássuk be, valamivel olcsóbb, mint egy jacht.

Alsónadrág a J.Press-től

Senki sem akar az alsója miatt ciki szitukba keveredni, ez a J.Press darab pedig klasszikus és menő. Plusz pont pedig, hogy majdnem minden színben beszerezhető.

Parfüm – PRADA

A Pradánál még mindig tudják mi a dörgés; ezzel a parfümmel pedig a legizzasztóbb szituból is frissen kerülsz ki.

Reméljük, hogy segítséget adtunk erre a hétre; kövesd a Player radart minden vasárnap a férfias szelekcióért!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.